BLOG

Wellnessproducten bij Femlie

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Dat Femlie Cadeaushop een brede keuze aan Happy Soaps verkoopt kun je lezen in dit blog, maar ben je ook bekend met de overige wellnessproducten die wij verkopen?

Waar het woord “wellness” vroeger het tegenovergestelde van “illness” (ziekte) was, is het nu een luxeproduct geworden. Terwijl iedereen wellness nodig heeft om goed voor zichzelf te zorgen en het eigenlijk een basisbehoefte is.

Femlie heeft alles in huis om iemand anders (of jezelf) een paar uurtjes self-care cadeau te geven in hun eigen thuis!

Wellnessproducten van Wellmark

Van het merk Wellmark hebben wij handzeeppompjes, eventueel met een leuke tekst erop, die je kan vullen met duurzame en vegan handzeep zonder parabenen. Heb je liever een stuk zeep in plaats van vloeibaar? Ook daar wordt in voorzien. We hebben ze in verschillende geuren, zoals peach green tea.

Wellness voor je lichaam

Deze zeep kan je ook gebruiken voor onder de douche. Voor de totaalbeleving kan je je inzepen met een scrubspons van natuurlijke vezels. Ga je liever in bad? Voor de ultieme me-time kies je voor een badzout.

Wellness in de lucht

Wellnessproducten zijn niet alleen lichaamsverzorgingsproducten, het gaat ook om de ambiance. Rustgevende wierook, een heerlijke geurmix van amberblokjes, of een paar van onze geurkaarsen zorgen ervoor dat de wellness sfeer compleet is.

Wellnessproducten onderweg

Wil je op reis voor ontspanning zorgen? Happy Soaps heeft handige reisblikjes om de zeepjes in te vervoeren. Ook hebben we prachtige kleurrijke toilettasjes om al je verzorgingsproducten in te stoppen. Zo kun je ook op reis en op vakantie tot rust komen.

Kortom: keuze genoeg! Iedereen heeft verzorgingsproducten nodig, het zijn dus geschikte cadeaus voor man en vrouw. Team Femlie assisteert je graag in het samenstellen van een compleet en leuk geschenk, zodat je niet alleen met een blokje zeep aan hoeft te komen. Met wellnessproducten geef je een totaalbeleving cadeau, voor alle zintuigen tegelijk, en je geeft iemand rust in onze toch al drukke levens tegenwoordig. Kom je ons assortiment bekijken in de winkel in Zaltbommel of op de webshop?

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...