Cadeaupakketen

In onze winkel kunnen wij meerdere artikel bundelen en inpakken tot een uniek en persoonlijk pakket. Voor verschillende bedrijven hebben wij unieke eindejaarspakket mogen samenstellen wat ontzettend leuk was om te doen en mensen te mogen verrassen met onze duurzame en eerlijke producten. Wil je als bedrijf een klant verrassen met een origineel cadeau? of je personeel in het zonnetje zetten? Neem dan contact met ons op.

Voor een leuke prijs een combi cadeaupakket

In onze winkel we kunnen meerdere artikel bundelen en inpakken tot een leuk pakket. Voor verschillende bedrijven hebben we een uniek eindejaar pakketten gemaakt. Wil je als bedrijf een klant verrassen met een origineel cadeau of je personeel in het zonnetje zetten neem dan contact met ons op.

Cadeaus met een verhaal
Gratis en met zorg ingepakt
Zo snel mogelijk bezorgd
Verzendkosten vanaf €2,95
 Cadeaus met een verhaal
 Gratis en met zorg ingepakt
 Zo snel mogelijk bezorgd
Verzendkosten vanaf €2,95

Geen tijd om iets leuks samen te stellen?

Ook kunnen wij zelf cadeaupakketten samenstellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat je moet geven. Jij geeft je budget door en wij stellen een pakket voor je samen. Het enige wat je moet doorgeven zijn wat gegevens en wij doen de rest van het werk. Mooi toch?!

Een aantal voorbeelden

Enkele voorbeelden die we voor klanten hebben gemaakt

Duurzaam

Eindejaarpakket

Duurzaam pakket waarbij 1,00 gedoneerd wordt aan de platic soup foundation. Dit pakket hebben we samengesteld voor een van onze klanten.

Gezelligheid!

Middelgroot pakket samenstellen

Een pakket om je huis gezellig te maken. Een schitterende vaas met pauwveren. Een verjaardagkalender en een kaars in de vorm van een kerstboom. En een handgemaakt schaaltje van het merk Return to Sender.

Mannen pakket

Extra groot pakket samenstellen

Een handig boek voor als je zelf bier wil gaan brouwen. Met een heerlijk zakje nootjes voor tijdens het lezen. Een mooie vaas maakt dit pakket compleet.

Mis nooit meer
een aanbieding

Schrijf je in en laat je inspireren.

Vul hier je e-mailadres in