De winkel

Femlie is gevestigd in het prachtige vestingstadje Zaltbommel. We zijn een knusse, gezellige winkel waar je terecht kan voor de leukste cadeautjes. Door onze unieke samenstelling van duurzame, eerlijke en lokale producten dragen we ons steentje bij om bewuster te kijken naar eerlijke productie en naar een wereld waarin we minder plastic verbruiken. Achter elk product zit wel een verhaal en bijna alle producten komen van Nederlandse bodem. Ons assortiment veranderd geregeld en zijn wij constant bezig om de meest unieke cadeaus te vinden die duurzaam, eerlijk en of lokaal zijn. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau, kraamcadeau of ben je op zoek naar iets leuks voor jezelf? Kom gezellig bij ons langs of shop online en struin lekker tussen alle unieke items. Tot snel!

Liefs Femke

Alles voor haar

Bij Femlie hebben wij prachtige cadeaus voor haar. Zo verkopen wij producten van Return to Sender, Wellmark, Happysoaps en de hippe en tijdloze sieraden van Essentialistics. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan kaarsen en kandelaars van o.a. het merk VT wonen en PIP. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Of zoek je iets voor jezelf? Kom dan gezellig bij ons langs of shop online. 

Alles voor hem

Ook voor mannen kun je terecht bij Femlie. Speciaal voor hem hebben we een mooie selectie aan cadeaus. Zo hebben we prachtige kookboeken, pakketten met speciaalbiertjes en stoere armbanden van het merk By Julian. Laat je inspireren en kom langs of neem een kijkje in onze webshop.

Alles voor hem

Ook voor mannen kun je terecht bij Femlie. Speciaal voor hem hebben we een mooie selectie aan cadeaus. Zo hebben we prachtige kookboeken, pakketten met speciaalbiertjes en stoere armbanden van het merk By Julian. Laat je inspireren of neem een kijkje in onze webshop.

Mis nooit meer
een aanbieding

Schrijf je in en laat je inspireren.

Vul hier je e-mailadres in