BLOG

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van “Sjaal met Verhaal,” met als absolute must-haves de schitterende Mobiel Bos Egel en het Vilten Kerststalletje.

“Sjaal met Verhaal” in een Notendop

Laten we eerst even stilstaan bij het geweldige verhaal achter “Sjaal met Verhaal.” Dit Nederlandse merk is een pionier op het gebied van eerlijke handel en duurzaamheid. Ze bundelen de krachten met ambachtslieden uit ontwikkelingslanden en elk product dat ze aanbieden, heeft niet alleen stijl, maar draagt ook bij aan een betere wereld.

Mobiel Bos Egel: Een Schitterende Sfeermaker

Een van de meest in het oog springende en trendy kerstdecoratie-items van dit seizoen is de Mobiel Bos Egel. Deze mobiel is niet zomaar een decoratief stuk, het is een waar kunstwerk dat de magie van de natuur en de winter in huis haalt.

De Mobiel Bos Egel bestaat uit met de hand gevilt vilt en houten details en wordt gekenmerkt door een schattige egel, omringd door elegante sneeuwvlokken, dennenbomen en paddenstoelen. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor deze mobiel een stijlvolle en moderne twist aan je kerstversiering geeft.

Wat deze mobiel extra bijzonder maakt, is dat hij met liefde is gemaakt door getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden. Door de Mobiel Bos Egel te omarmen in je kerstversiering, voeg je niet alleen een vleugje glamour toe aan je huis, maar help je ook deze kunstenaars een eerlijk inkomen te verdienen.

Vilten Kerststalletje: Traditioneel met een Hedendaagse Twist

Als je op zoek bent naar trendy kerstdecoratie met een knipoog naar traditie, dan is het Vilten Kerststalletje van “Sjaal met Verhaal” een absolute must-have. Dit charmante kerststalletje is met de hand vervaardigd met vilt en biedt een eigentijdse interpretatie van het kerstverhaal.

In dit stalletje vind je alle bekende figuren uit de kerststal, zoals Jozef, Maria, de pasgeboren Jezus, engelen, herders en zelfs de Drie Wijzen. Elk figuur is met passie en oog voor detail gemaakt. De warme, natuurlijke kleuren en het zachte materiaal geven dit stalletje een moderne en rustieke uitstraling die perfect past bij de hedendaagse kerstsfeer.

Het Vilten Kerststalletje is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een krachtig symbool van de ware betekenis van Kerstmis. Het herinnert ons eraan dat de feestdagen draaien om liefde, vrede en samenzijn. Dit eigentijdse decorstuk kan het stralende middelpunt worden van je kerstversiering en een gespreksonderwerp bieden voor je gasten.

Trendy en Verantwoord met “Sjaal met Verhaal”

Een van de meest opvallende kenmerken van de kerstdecoratie van “Sjaal met Verhaal” is de combinatie van trendy design en verantwoord ondernemen. Elk product vertegenwoordigt niet alleen vakmanschap en creativiteit, maar ook ethische waarden en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Door te kiezen voor kerstdecoratie van “Sjaal met Verhaal” maak je deel uit van:

1. Trendy stijl: De Mobiel Bos Egel en het Vilten Kerststalletje zijn niet alleen tijdloos mooi, maar passen ook perfect bij de moderne kersttrends. Ze geven je interieur een glamoureuze make-over.

2. Eerlijke handel: De ambachtslieden achter deze prachtige creaties ontvangen eerlijke prijzen voor hun werk. Hiermee help je hen een beter leven op te bouwen voor zichzelf en hun gemeenschappen.

3. Duurzaamheid: “Sjaal met Verhaal” streeft naar duurzaamheid door gebruik te maken van natuurlijke materialen en het minimaliseren van afval. Bovendien zijn de producten gemaakt om lang mee te gaan, wat goed is voor het milieu.

4. Traditioneel vakmanschap: De kerstdecoratie van “Sjaal met Verhaal” behoudt traditionele ambachtelijke technieken en vaardigheden. Dit draagt bij aan het behoud van cultureel erfgoed en biedt ambachtslieden de kans om hun vak te blijven uitoefenen.

Creëer een Trendy Kerstsfeer

Maak van deze kerst een trendy en sprankelend feest door de Mobiel Bos Egel en het Vilten Kerststalletje van “Sjaal met Verhaal” in je decoratie op te nemen. Deze prachtige kerstdecoratie voegt niet alleen glamour en warmte toe aan je huis, maar draagt ook bij aan een wereld waarin trendy design, ethische waarden en vakmanschap hand in hand gaan.

Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel zijn we enthousiast om deze trendy decoraties aan te bieden, en we nodigen je uit om langs te komen en ze in het echt te bewonderen. Elke aankoop van “Sjaal met Verhaal” betekent een stap dichter bij een wereld waarin stijlvolle kerstdecoratie samengaat met een positieve impact op de levens van mensen over de hele wereld.

Laat deze kerst meer zijn dan alleen versieringen. Laat het een tijd zijn van liefde, samenhorigheid en zorg voor anderen, waarbij elk detail van je decoratie een trendy verhaal vertelt dat harten over de hele wereld verwarmt.

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...

Exclusief bij Femlie: Zusss

Exclusief bij Femlie: Zusss

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.Zoals je mag verwachten van producten bij...