BLOG

Exclusief bij Femlie: Zusss

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.

Zoals je mag verwachten van producten bij Femlie Cadeaushop staat bij de items van Zusss duurzaamheid hoog in het vaandel. Zij stellen hun collecties twee keer per jaar met zorg samen, en zijn continu op zoek naar mogelijkheden om duurzamer te worden in het produceren en het leveren van hun producten. Ook blijven zij met hun leveranciers in gesprek over hoe de hele distributieketen kan verduurzamen. Zo proberen zij hun footprint op aarde zo klein mogelijk te houden!

Accessoires van het merk Zusss
Accessoires van het merk Zusss

In de winkel hebben wij allerlei leuke decoratie producten van Zusss. Denk aan een kussentje met een gouden hartje, een bijpassende mok, of als iemand al genoeg mokken heeft, onderzetters om ze op te zetten.

Dit merk straalt harmonie en liefde uit, en dat maakt het extra geschikt als cadeautje voor mensen die je liefhebt. Je maakt een geschenkje helemaal af met een van de leuke kaartjes. Geef iemand een complimentje dat ze een mooi mens zijn, wees blij met een feestje of wens ze sterkte met een weerbaar linnen kaartje.

Zusss omschrijft zichzelf als basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dit past perfect in de unieke collectie geschenken die bij Femlie Cadeaushop kan kopen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor man of vrouw, jong of oud. Door de toevoeging van Zusss aan de collectie van Femlie heb je nog meer keuze!

Zusss accessoires, geniet vandaag, liefs.
Zusss accessoires, jij maakt mij blij.
Zusss accessoires, mam ik ben zo blij met jou.

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...