BLOG

Sinterklaas Gezelligheid: Ontdek Warme Geschenken in Onze Cadeauwinkel

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Met de dagen korter en de temperaturen lager, komt ook Sinterklaas weer aangevaren. Bij onze cadeauwinkel willen we niet alleen geschenken bieden, maar ook een stukje warmte en gezelligheid voor ouders en grootouders die samen met hun kleintjes de magie van Sinterklaas willen ervaren. Neem een virtuele wandeling door ons assortiment en ontdek hoe wij de tradities van Sinterklaas in ere houden.

Sinterklaas aftelkalender en doeboek.

1. Sinterklaas Aftelkalender

Een aftelkalender en doeboek in één, samen aftellen in verwachting!

In de aanloop naar Sinterklaas is er niets mooiers dan samen aftellen. Onze Sinterklaas Aftelkalender en Doeboek brengen niet alleen verwachting met zich mee, maar ook dagelijkse activiteiten om als gezin van te genieten. Elke dag een nieuw vakje openen, een verrassing ontdekken en samen lachen – zo wordt de weg naar 5 december een feest op zich.

2. Het Heerlijk Avondje van Sinterklaas

Leg je smartphone even aan de kant voor een magisch leesmoment en duik met je kleintjes in de magische wereld van “Het Heerlijk Avondje van Sinterklaas”.

Dit prachtig geïllustreerde boek neemt je mee op een reis vol verhalen die de tijd lijken te trotseren. Een magisch leesmoment voor ouders en grootouders, waarbij de kern van Sinterklaas – warmte, verbondenheid en verrassingen – centraal staat.

Boek Het heerlijk avondje van Sinterklaas.
Boek cover: het verhaal van Sinterklaas.

3. Het Verhaal van Sinterklaas

Maak een reis door de tijd met Sinterklaas!

Voor degenen die houden van een vleugje geschiedenis tijdens de feestdagen, hebben we “GB: Het Verhaal van Sinterklaas”. Dit boek neemt je mee op een boeiende reis door de tijd, waarin de evolutie van het Sinterklaasfeest wordt belicht. Een prachtig geschenk voor ouders en grootouders die de rijke geschiedenis van het feest willen delen met de jongere generaties.

4. Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Tijdloze vreugde voor kleintjes!

Voor de kleintjes hebben we “Jip en Janneke – Sinterklaas Komt”. Een tijdloos boek vol avonturen en warme illustraties. Lees samen voor het slapengaan en creëer kostbare herinneringen. De eenvoud van Jip en Janneke brengt de essentie van het Sinterklaasfeest naar voren – het plezier van verwachting, cadeautjes en gezellig samenzijn.

Boek cover van Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Sinterklaas gezelligheid met een boek

In onze cadeauwinkel koesteren we de tradities die Sinterklaas zo bijzonder maken. Hier draait het niet alleen om cadeautjes, maar om het delen van momenten die een leven lang meegaan. Breng een bezoek en ontdek deze bijzondere items die niet alleen het Sinterklaasfeest opvrolijken, maar ook bijdragen aan de gezelligheid van de feestdagen.

Sinterklaas is tenslotte niet alleen een tijd voor cadeautjes, maar vooral een tijd om samen te zijn, herinneringen te maken en te genieten van elkaars gezelschap. Steek de kaarsjes aan, schenk een kop warme chocolademelk in en maak van dit Sinterklaasfeest een oase van gezelligheid. Want in het samen zijn, schuilt de ware magie van Sinterklaas. 🎁🕯️✨

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...

Exclusief bij Femlie: Zusss

Exclusief bij Femlie: Zusss

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.Zoals je mag verwachten van producten bij...