BLOG

Moederdag

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden terugkeren om hun moeders te bezoeken en hen te eren. Later, in de Verenigde Staten, begon Moederdag als een nationale feestdag in 1914, nadat Anna Jarvis had geprobeerd haar moeder te eren door een Moederdag-viering te organiseren.

De You Matter Box van Return to Sender bij Femlie Cadeaushop

Sinds 1928 wordt ook in Nederland officieel Moederdag gevierd. De reden van invoering was puur commercieel, maar het is en blijft natuurlijk een dag waarop we onze liefde en waardering voor moeders kunnen tonen! Of het nou om je eigen moeder gaat, een vriendin die een fantastische moeder is of een vrouw die jij als moeder ziet, dat maakt niet uit. Deze liefde en waardering kunnen getoond worden door middel van gebaren en activiteiten, maar ook door geschenken. En laat Femlie daar nou in gespecialiseerd zijn.

Ben je op zoek naar iets persoonlijks en unieks? Geef dan een You Matter Box cadeau. Deze box is gevuld met 12 spreuken en een houten houder, waarin de vrouw die in het zonnetje gezet wordt zelf de spreuk kan zetten die haar het meeste aanspreekt. Door deze ‘papieren’ knuffel wordt ze altijd herinnerd aan de waardering die naar haar uitgaat!

Wil je dat de moeder in kwestie zelf ziet hoe mooi en bijzonder zij is? Deze prachtige spiegel in de vorm van een hart is daar een mooie herinnering aan. Door zijn relatief kleine afmeting is hij erg geschikt om in een gang te hangen. Zo wordt zij bewust van de powervrouw die zij is op elk moment dat ze van huis weggaat of thuiskomt.

Spiegel met een gouden rand in de vorm van een hart.
De You Matter Box van Return to Sender bij Femlie Cadeaushop

Over thuis gesproken, het zijn vaak de moeders die de huiselijke en liefdevolle sfeer in een huis aanbrengen. Je kunt haar daar een handje bij helpen met deze prachtige geurkaars. Dit gezellige en lekker ruikende cadeau maakt een sfeervol statement in elke kamer waar hij komt te staan.

Houdt de moeder in kwestie van bloemen, maar wil je iets anders dan een standaard bos rozen of een samengestelde bos bloemen? Kijk dan eens rond bij de verschillende soorten accessoires met droogbloemen die wij verkopen. Of ben je op zoek naar een sieraad? Ook daar kunnen wij je mee helpen.

Neem een kijkje in de webshop om het juiste cadeau voor de juiste moeder te vinden. Kom je er echt niet uit? Neem contact op voor advies of kom kijken in de winkel. Wij staan voor je klaar om je te helpen een moeder in het zonnetje te zetten!

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Exclusief bij Femlie: Zusss

Exclusief bij Femlie: Zusss

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.Zoals je mag verwachten van producten bij...