BLOG

Happy Soaps

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam cadeau? Dan heeft Femlie wat leuks voor je! Dompel een vriend, vriendin of jezelf onder in de schone wereld van HappySoaps.

 

Net als Femlie heeft HappySoaps duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan. De producten en verpakkingen zijn 100% plasticvrij, veganistisch, niet getest op dieren en bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten (maar niet uit palmolie). 

Femlie verkoopt een uitgebreid assortiment van HappySoaps aan verzorgingsproducten. Verwen het haar met shampoo of conditioner in bar-vorm, verzorg het lichaam met bodywash, handzeep, Mini Bath bombs en deodorant. Je kan ook kiezen voor een gezichtsreiniger of shaving bar. Als accessoires hebben we een shampoo bar zakje en een houten shampoo/zeep houder om jouw product een mooi plekje te geven. Te veel keuze? Laat dan een cadeaupakket samenstellen!

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Kom dan langs in de winkel om kennis te maken met deze producten, of bestel ze via de webshop.

Tot snel!

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Moederdag

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...

Exclusief bij Femlie: Zusss

Exclusief bij Femlie: Zusss

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.Zoals je mag verwachten van producten bij...