BLOG

Kerstcadeaus bij Femlie

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor cadeaus met een kerst thema.

De hardlopers van dit jaar zijn onze prachtige kaarsen, en dan vooral de engeltjes. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, en pearl. De metallic lak geeft ze en prachtige, rustieke uitstraling. Met 30 branduren kom je de donkere uren van de kerstdagen wel door! Perfect om zelf op tafel te zetten, en altijd geschikt als kerstcadeau.

Rustieke metallic engelen kaarsen in de kleuren goud en pearl
Keramieken kerstbomen wit met ledverlichting en goud

Een andere favoriet zijn onze keramieken kerstboompjes. Beschikbaar in de maten L (20 centimeter hoog) en XL (24 centimeter hoog). Heel erg leuk om de verschillende hoogtes bij elkaar te combineren! Om het helemaal af te maken kan je er ook nog een witte ledlamp kerstboom bij zetten. Een warme, gezellige toevoeging aan de kerstsfeer in elk huis.

Ook voor kinderen kun je bij ons terecht. Verras ze met het uitdagende zoek- en (voor)leesboek Speuren in de Kerstwereld. Een interactief en leerzaam boek voor gegarandeerd veel plezier.

Zoek je nog tafeldecoratie voor een kerstdiner? Kijk tussen onze kerstproducten voor servetten, dinerkaarsen, glazen en feestelijke kandelaars om de aankleding helemaal af te maken. Wil je dat we met je meedenken over wat bij elkaar past, of wil je een decoratiepakket voor iemand samenstellen? Wij helpen je graag!

Kom jij je kerstcadeaus uitzoeken in de winkel of bestel je ze, op je gemak, in de webshop? In beide gevallen kan je gebruik maken van onze gratis inpakservice!

 

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de 'gratis inpakservice' aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat...

Sinterklaas

Sinterklaas

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe...

Wellnessproducten bij Femlie

Wellnessproducten bij Femlie

Dat Femlie Cadeaushop een brede keuze aan Happy Soaps verkoopt kun je lezen in dit blog, maar ben je ook bekend met de overige wellnessproducten die wij verkopen? Waar het woord “wellness” vroeger het tegenovergestelde van “illness” (ziekte) was, is het nu een...