BLOG

Gratis inpakservice

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de ‘gratis inpakservice’ aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat precies inhoudt en hoe het er dan uit ziet, in deze blog zetten we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje!

 

Sinterklaascadeau ingepakt door Femlie

Allereerst: de feestdagen! Voor zowel Sinterklaas als Kerst heeft Femlie cadeauverpakkingen in haar assortiment zitten. Zo weet je zeker dat jouw kerstgeschenk of sinterklaascadeau voor de juiste gelegenheid zijn ingepakt.

Niet alleen het inpakpapier heeft de juiste sfeer, maar er zit ook altijd een kleine decoratie bij het pakketje. Met een staf of een kerstengeltje maakt het de presentjes helemaal af!

Kerstcadeau ingepakt door Femlie

 

Verjaardagscadeautjes zijn natuurlijk van alle jaargetijden, leeftijden en soorten mensen. Femlie Cadeaushop kan voor iedereen een geschikt cadeautje inpakken! Ook voor unieke vormen van cadeaus schrikken wij niet terug, wij maken er wat van voor je.

 

Cadeautje ingepakt door Femlie Cadeaushop
Cadeaus ingepakt door Femlie Cadeaushop
Cadeau ingepakt door Femlie Cadeaushop

 

Ook voor specifieke gelegenheden kun je gebruik maken van onze gratis inpakservice. Denk aan kraamcadeaus, amberblokjes als kleinigheidje, iets vrolijks voor een energieke vrouw of iets strakker voor een man. Voor welke gelegenheid je cadeau ook is, en voor wie, wij maken er met onze gratis inpakservice iets moois van! In de winkel worden doen we er ook een tasje omheen. Wat is er nou leuker dan een tasje met cadeautjes krijgen? Kom je ook bij ons shoppen?

 

Cadeau ingepakt door Femlie Cadeaushop
Amberblokje ingepakt door Femlie Cadeaushop
Flesje ingepakt door Femlie Cadeaushop
Tasje van Femlie Cadeaushop

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...