BLOG

Keramiek en glas: antiek materiaal in moderne stijl

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Welkom in de wondere wereld van keramiek en glas. Waar het oudste keramische vaatwerk dat ooit gevonden is tussen de 20.000 en 12.000 jaar oud is, dateert het oudste glas uit ongeveer 5.000 jaar voor Christus. Het zijn echter allebei materialen die we in het heden nog veelvuldig gebruiken. Dankzij de veelzijdigheid en de vele mogelijkheden is het met de tijd meegegaan en vandaag de dag nog steeds geschikt om aan te schaffen of cadeau te doen.

Bij keramiek denk je, terecht, al snel aan een servies. Maar iemand een heel servies cadeau doen is wellicht niet helemaal wat je in gedachten had. Bij Femlie Cadeaushop kan je terecht voor unieke items die elk servies opfleuren en een uniek tintje zullen geven. Deze items zijn dus zeker geschikt als geschenk! Denk aan een paar Blushing Birds schoteltjes van Pip Studio. Thee of koffie drinken krijgt zo meer kleur. Ben je eerder op zoek naar iets fris en fruitigs? Een schaaltje of bord in de vorm van een citroen geeft elke gedekte tafel een zomers tintje.

Mocht je toch van het servies-idee af willen wijken, hebben wij ook een collectie aan vazen, waaronder deze met een jungle thema. Benieuwd naar het verhaal achter deze vazen? Lees dan ons blog over Return to Sender.

En dan is er nog glas, daar kan je echt alle kanten mee op. Een robuuste vaas is zeker een geschikt cadeau voor mannen, voor vrouwen kan je kiezen uit een breed assortiment aan gedecoreerd glas, zoals deze golden flower schenkkan.

Mocht je op zoek zijn naar iets decoratiefs in plaats van functioneels, kies dan uit onze brede selectie vazen met droogbloemen en veren. Modern, en in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je voor iedereen die je in gedachten hebt kan slagen.

Bekijk al deze producten van keramiek en glas in de webshop of kom een kijkje nemen in onze winkel in Zaltbommel!

 

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Kerstcadeaus bij Femlie

Kerstcadeaus bij Femlie

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor...

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de 'gratis inpakservice' aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat...

Sinterklaas

Sinterklaas

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe...