BLOG

Return to Sender cadeau bij Femlie

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Het idee hierachter is dat de producten gemaakt zijn door vrouwen in de armste regio’s van de wereld, zodat zij met het verdiende geld een beter leven voor zichzelf en hun familie kunnen opbouwen. De maaksters ontvangen een eerlijk loon, krijgen training over hoe ze hun geld het beste kunnen besteden en werken in goede omstandigheden. Return to Sender hecht waarde aan duurzame verpakkingen, gerecyclede materialen en transporteren de producten zo duurzaam mogelijk. Goed voor het milieu dus, en ook maatschappelijk verantwoord.

Cadeaus met een dubbel gevoel!

Het brede assortiment biedt genoeg inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar cadeautjes. Verras iemand die het nodig heeft met een guardian angel, verblijd iemand met een kleurrijke clutch, of begeleid een bos bloemen met een unieke, handgeschilderde vaas. Op zoek naar een simpeler kleinigheidje? Ook daar voorzien Femlie en Return to Sender in. Er is ruime keuze uit kaarsenhouders, schaaltjes en bakjes, in verschillende designs en diverse materialen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de winkel van Femlie Cadeaushop in Zaltbommel om de producten met eigen ogen te bewonderen, of bestel de producten online via de webshop.

Kijk naar het productie proces van de handgeschilderde vazen

Return to Sender handgeschilderde vazen van Return to Sender Femlie Cadeaushop

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...