BLOG

Sinterklaas

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe gaan we de verjaardag van Sinterklaas vieren? Gaan we lootjes trekken? Hoe vaak gaan we de schoen zetten? Wie krijgt wat?

Bij Femlie Cadeaushop ben je aan het goede adres! In ons assortiment vind je cadeautjes voor jong en oud, geschenken voor mannen en vrouwen, groot als je wilt uitpakken en klein als je het ergens in wilt verwerken. We kunnen je assisteren bij het samenstellen van pakketten of presentjes voor in surprises.

Wil je alvast wat inspiratie? Bij Femlie Cadeaushop vind je echt van alles! Heb je al eens gekeken tussen ons assortiment kinderboeken? Hou ons assortiment in de gaten voor Sinterklaas boeken, onder andere van Jip en Janneke. Samen op de bank kruipen als het al vroeg donker wordt en voorlezen is een heerlijke ontspannen aanloop naar Sinterklaasavond.

Voor de allerkleinsten is hun eerste Sinterklaas natuurlijk extra speciaal. Vermaak de kleintjes met een gehaakte rammelaar, verkrijgbaar in de kleuren zand, okergeel en perzik. Doorkomende tandjes? Een bijtring van duurzaam rubber biedt de oplossing! Kies je voor de gele leeuw, het beige konijn of de donkerrode aap? En als het tijd is om te gaan slapen, maar je het toch te donker vindt, biedt dit prachtige nachtlampje van Himalaya zout uitkomst.

Ga je een surprise maken en wil je er iets kleins in verstoppen? Een sleutelhanger van agaat is per definitie uniek: er zijn er geen twee hetzelfde! Deze stenen met fijne kristallen zijn van hoge kwaliteit en komen uit Brazilië. Deze sleutelhangers zijn van natuurlijke kleuren. Op zoek naar iets fellers? Kijk dan eens tussen de producten van Return to Sender. Ter vergelijking: deze sleutelhanger heeft prachtige, opvallende kleuren.

Om het feestje helemaal af te maken hebben we ook nog thee met de smaak van kruidige pepernoten. Dit alles is verkrijgbaar via de webshop, of loop eens binnen bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel!

Een greep uit het assortiment van Sinterklaas cadeaus bij Femlie

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...