BLOG

Minimalistic jewellery by Essentialistics

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Bij Femlie vinden we het belangrijk om met lokale ondernemers samen te werken. Suzanne de ontwerpster van de sieraden, komt uit Zaltbommel en komt dan ook geregeld bij ons in de winkel. Superleuk om zo nauw samen te werken. Suzanne vindt het zelf ook erg leuk dat haar sieraden lokaal verkocht worden.

Suzanne is begonnen met het ontwerpen van sieraden uit liefde voor het creëren van unieke en betaalbare sieraden en accessoires. Maar ook door haar eigen ervaring met gekochte sieraden. Deze waren altijd in een mum van tijd verkleurd en daarnaast kon ze ook moeilijk sieraden vinden die passend  waren voor haar smalle polsen. Ze ging haar eigen sieraden ontwerpen en dit groeide uiteindelijk uit tot een webshop en diverse verkooppunten, waaronder cadeaushop Femlie te Zaltbommel.
De naam Essentialistics is een combinatie van de woorden “essentials” en “minimalistic”.

De sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal, dat betekent dat de sieraden niet verkleuren. De sieraden zijn nikkelvrij, dus mocht je een allergie hebben tegen nikkel zijn de sieraden van Essentialistics een perfecte keuze. Vaak is het een probleem met sieraden dat ze of te klein of te groot zijn, Essentialistics heeft hier een oplossing voor door er een verlengkettinkje bij de armbandjes en kettinkjes te doen.

De sieraden zijn een geweldige keuze om jouw stijl nog mooier te maken voor een betaalbare prijs.

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...