BLOG

Lief Label: betekenisvolle armbandjes

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Lief Label

De sieraden van Lief Label zijn zoals de naam het al verklapt… Lief. Ze zijn ontworpen om waardering te geven, iemand te laten weten dat diegene veel voor je betekent, of om een herinnering bij je te dragen. Ben je op zoek naar een betekenisvol kleinigheidje? Of naar een cadeautje met een positieve emotionele lading? Of wil je iemand simpelweg wat liefde schenken? Dan ben je bij Lief Label aan het goede adres.De armbandjes die Femlie Cadeaushop van Lief Label verkoopt, zijn handgemaakt in Nederland en hoeven dus niet de hele wereld over getransporteerd te worden. Dit is helemaal in lijn met de duurzame filosofie van Femlie.

Liefde en geluk

Voor je (beste) vriendin, moeder, dochter, (verre) nicht of welke vrouw je dan ook liefhebt, kan je bij Femlie kiezen uit een paar betekenisvolle armbandjes. Wil je je liefde uiten? Kies dan voor het zwart met gouden kralen armbandje met een hartje op een grote witte kraal. Het armbandje is subtiel en in neutrale kleuren, het zal dus iedereen goed staan en zo zullen zij altijd jouw liefde bij zich dragen.Wil je iemand gelukwensen? Ga dan voor het zwarte elastische armbandje met een goudkleurig bedeltje van een klavertje vier. Wist je dat een klavertje vier eigenlijk meer dan geluk brengt? De vier blaadjes staan naast geluk ook voor hoop, vertrouwen en liefde. Wie wil dat nou niet cadeau krijgen? Met deze gedachte in je achterhoofd is dit armbandje een geschikt geschenk voor allerlei gelegenheden.

Veertje

Liever iets neutraals en zilverkleurigs? We verkopen ook een armbandje met een veren bedeltje. Hiermee kun je ook mannen verblijden met een persoonlijk, klein en liefdevol cadeautje. Elk armbandje van Lief Label zit namelijk om een kaartje gespannen waar je ook nog een persoonlijke boodschap op kunt schrijven.Bekijk alle armbandjes van Lief Label in de webshop van Femlie of kom ze zelf bekijken in de Cadeaushop aan de Waterstraat in Zaltbommel. 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...