BLOG

Kraamcadeaus

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Wist je dat je bij Femlie Cadeaushop ook terecht kan voor kraamcadeaus? Omdat dit zo’n specifieke en bijzondere gelegenheid is, hebben wij hier een aparte categorie voor aangemaakt in onze collectie, naast dat je natuurlijk bij ons ook terecht kan voor verjaardagscadeaus, relatiegeschenken en kleinigheidjes. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je met een duurzaam, origineel en leuk cadeautje aan komt!

Bijtringen

Op kraambezoek word je altijd onthaald met een tandenloos lachje van zo’n kleine baby, en kan je je niet voorstellen dat er een heel melkgebit in dat mondje moet passen. Toch is dat iets wat elke baby moet doorstaan! Je kan het kindje (en de ouders!) een klein beetje helpen door ze een bijtring cadeau te doen. Daarmee wordt de druk op het tandvlees afgenomen waardoor het krijgen van tanden minder pijn doet. Bijtringen zijn er in verschillende vormen en maten. We hebben ze met kralen (in het groen en in het roze), van het welbekende merk Sophie de Giraf of in andere diervormen, zoals Mr. Lion.

Speelgoed

Kinderen leren spelenderwijs en hebben nooit genoeg speelgoed. Bij Femlie kan je je hart ophalen! Een kralen doolhof is een gegarandeerd succes, en ook hier hebben we verschillende varianten van. Dit speelgoed blijft ook op latere leeftijd nog vermaken. Voor het oefenen van de fijne motoriek hebben we een stapeltoren, waar je niet alleen mee kan stapelen, maar ook zandkastelen kan bouwen of de bakjes zelfs als gietertjes kan gebruiken in bad. Daarnaast hebben we ook een selectie grijpspeeltjes en rammelaars in ons assortiment.

Kleding

Duurzaamheid is een van de speerpunten van Femlie Cadeaushop en de kleertjes die we verkopen voldoen hier uiteraard aan. Of je nou op zoek bent naar een organisch gecertificeerde romper, een badcape of een onesie, Femlie garandeert goede kwaliteit en gebruiksgemak.

Pakketten met kraamcadeaus

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Dat hoeft ook helemaal niet. Team Femlie adviseert je graag in het samenstellen van een prachtig kraampakket met de leukste duurzame kraamcadeaus. Ook kun je nog tussen ons assortiment kijken voor een cadeautje voor de kersverse ouders. Kom je persoonlijk laten assisteren in de winkel, of zoek een aantal producten uit in de webshop en laat deze als pakket verpakken.

 

Tekst: Anoek de Lange

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...