BLOG

Kookboeken

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Mensen die van koken houden kun je natuurlijk altijd verblijden met een kookboek. Maar dan… Ze hebben er natuurlijk al veel. Gelukkig heeft Femlie Cadeaushop een selectie uit de nieuwste en leukste kookboeken gemaakt!

Sergio Herman gaat in zijn kookboek “Mijn Ibiza” in op de traditie van Sobremesa, met zijn allen aan tafel genieten en eindeloos natafelen. Met de zomerse en kleurrijke recepten uit dit boek waan je je zomaar op het warme vakantie-eiland!

Als je op zoek bent naar iets wat dicht in de buurt komt van een complete kookbijbel kan je terecht in “Altijd Zondag” van Wil Dermandt. Hier staan basisrecepten in, maar ook luxe en uitgebreide gerechten worden stap voor stap beschreven. De liefde voor koken spat van dit boek af.

Ben je specifiek op zoek naar een leuk cadeau voor een man? Thomas Krause heeft “Het Enige Echte Mannen Kookboek” geschreven, en “Het Ultieme Barbecueboek Voor Echte Mannen”. Dit zijn boeken voor mannen met smaak, die graag teruggaan naar de basis maar deze uit willen breiden met verfijnde technieken en verrassende twists.

Wat ook een leuk cadeau is, is een boek over een begeleidend drankje bij het eten. Verras iemand met een boek over Malt Whiskey, of zet iemand aan het werk met “Zelf Bier Brouwen Doe Je Zo”. Zoals je gewend bent van Femlie kan je hier voor ieder zijn smaak terecht voor een geschikt verjaardagscadeau of voor een andere gelegenheid. Kom de boeken doorbladeren in de winkel of bestel ze online via de webshop!

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Kerstcadeaus bij Femlie

Kerstcadeaus bij Femlie

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor...

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de 'gratis inpakservice' aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat...

Sinterklaas

Sinterklaas

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe...