BLOG

Kookboeken

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Mensen die van koken houden kun je natuurlijk altijd verblijden met een kookboek. Maar dan… Ze hebben er natuurlijk al veel. Gelukkig heeft Femlie Cadeaushop een selectie uit de nieuwste en leukste kookboeken gemaakt!

Sergio Herman gaat in zijn kookboek “Mijn Ibiza” in op de traditie van Sobremesa, met zijn allen aan tafel genieten en eindeloos natafelen. Met de zomerse en kleurrijke recepten uit dit boek waan je je zomaar op het warme vakantie-eiland!

Als je op zoek bent naar iets wat dicht in de buurt komt van een complete kookbijbel kan je terecht in “Altijd Zondag” van Wil Dermandt. Hier staan basisrecepten in, maar ook luxe en uitgebreide gerechten worden stap voor stap beschreven. De liefde voor koken spat van dit boek af.

Ben je specifiek op zoek naar een leuk cadeau voor een man? Thomas Krause heeft “Het Enige Echte Mannen Kookboek” geschreven, en “Het Ultieme Barbecueboek Voor Echte Mannen”. Dit zijn boeken voor mannen met smaak, die graag teruggaan naar de basis maar deze uit willen breiden met verfijnde technieken en verrassende twists.

Wat ook een leuk cadeau is, is een boek over een begeleidend drankje bij het eten. Verras iemand met een boek over Malt Whiskey, of zet iemand aan het werk met “Zelf Bier Brouwen Doe Je Zo”. Zoals je gewend bent van Femlie kan je hier voor ieder zijn smaak terecht voor een geschikt verjaardagscadeau of voor een andere gelegenheid. Kom de boeken doorbladeren in de winkel of bestel ze online via de webshop!

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...