BLOG

Kooduu: Scandinavische veelzijdigheid

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Bij Femlie Cadeaushop kan je terecht voor een breed scala aan cadeautjes voor mannen en vrouwen die een gegarandeerd succes zijn, zoals kaarsen, vazen en andere accessoires. Deze producten zijn veelal uniek, duurzaam en handgemaakt of beschilderd. Maar wist je dat je bij Femlie ook voor specifieke cadeaus terecht kan? De producten van Kooduu zijn hier een mooi voorbeeld van.

Kooduu

Kooduu is een jong merk met Nederlandse en Deense roots. Hun kernwoord is ‘hygge’, een typisch Deens woord dat zich vrij laat vertalen in gezelligheid. Maar het is meer dan een sfeer: het is ook een leefwijze, een mentaliteit, èn een interieur stijl. Daarnaast zijn Denen bekend om hun designer lampen, en vinden ze het juiste licht van essentieel belang in hun inrichting. Dit alles heeft Kooduu in hun producten verwerkt, met prachtige resultaten.

De producten die Femlie van Kooduu verkoopt zijn gericht op gezellige (zomer)avonden. De Lite-up is een ledlamp in een uniek Deens design. Het licht is dimbaar en daarom geschikt voor elke ruimte die je kan bedenken, van woonkamer tot kinderkamer. Het heeft een handvat, een oplaadbare batterij en een houten handgreep, dus het gebruik is niet beperkt tot één kamer en maakt het uitermate geschikt om ook ’s avonds mee naar buiten te nemen.

Nóg meer gezelligheid toevoegen aan die avonden? Ga dan voor de Lite-up Play. De naam verraadt het al: dit is de lamp, maar mét Bluetooth speaker om je favoriete muziek mee af te kunnen spelen.

Het wordt nog beter…

Kooduu heeft het gepresteerd om nog meer functionaliteiten bij elkaar te stoppen: de Synergy 35 Stereo is een draadloze lamp, Bluetooth speaker en wijnkoeler in één. Scandinavische elegantie, fijne muziek en een koel drankje, hiermee steel je de show op elke avond, picknick, of als cadeaugever op elke verjaardag, feestdag of jubileum.

Ben je benieuwd geworden naar deze producten? Kom ze uitproberen bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel of bekijk ze in de webshop.

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...