BLOG

Kooduu: Scandinavische veelzijdigheid

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Bij Femlie Cadeaushop kan je terecht voor een breed scala aan cadeautjes voor mannen en vrouwen die een gegarandeerd succes zijn, zoals kaarsen, vazen en andere accessoires. Deze producten zijn veelal uniek, duurzaam en handgemaakt of beschilderd. Maar wist je dat je bij Femlie ook voor specifieke cadeaus terecht kan? De producten van Kooduu zijn hier een mooi voorbeeld van.

Kooduu

Kooduu is een jong merk met Nederlandse en Deense roots. Hun kernwoord is ‘hygge’, een typisch Deens woord dat zich vrij laat vertalen in gezelligheid. Maar het is meer dan een sfeer: het is ook een leefwijze, een mentaliteit, èn een interieur stijl. Daarnaast zijn Denen bekend om hun designer lampen, en vinden ze het juiste licht van essentieel belang in hun inrichting. Dit alles heeft Kooduu in hun producten verwerkt, met prachtige resultaten.

De producten die Femlie van Kooduu verkoopt zijn gericht op gezellige (zomer)avonden. De Lite-up is een ledlamp in een uniek Deens design. Het licht is dimbaar en daarom geschikt voor elke ruimte die je kan bedenken, van woonkamer tot kinderkamer. Het heeft een handvat, een oplaadbare batterij en een houten handgreep, dus het gebruik is niet beperkt tot één kamer en maakt het uitermate geschikt om ook ’s avonds mee naar buiten te nemen.

Nóg meer gezelligheid toevoegen aan die avonden? Ga dan voor de Lite-up Play. De naam verraadt het al: dit is de lamp, maar mét Bluetooth speaker om je favoriete muziek mee af te kunnen spelen.

Het wordt nog beter…

Kooduu heeft het gepresteerd om nog meer functionaliteiten bij elkaar te stoppen: de Synergy 35 Stereo is een draadloze lamp, Bluetooth speaker en wijnkoeler in één. Scandinavische elegantie, fijne muziek en een koel drankje, hiermee steel je de show op elke avond, picknick, of als cadeaugever op elke verjaardag, feestdag of jubileum.

Ben je benieuwd geworden naar deze producten? Kom ze uitproberen bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel of bekijk ze in de webshop.

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Kerstcadeaus bij Femlie

Kerstcadeaus bij Femlie

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor...

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de 'gratis inpakservice' aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat...

Sinterklaas

Sinterklaas

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe...