BLOG

Kandelaars als tijdloos geschenk

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Van vroeger tot nu

Kandelaars zijn een eeuwenoud product. In de huidige tijd denken we er niet eens meer over na: als het donker wordt, doen we het licht aan. Sterker nog, met de hedendaagse ontwikkelingen stel je gewoon in dat het licht bij zonsondergang vanzelf aanspringt.

Vroeger was verlichting niet zo vanzelfsprekend. Wat begon met een zelf aangestoken vuurtje en de mogelijkheden dat te transporteren, ontwikkelde zich langzaam tot fakkels, lampen op brandstoffen als gas en petroleum, en uiteraard kaarsen.

Waar kaarsen en kandelaars vroeger essentieel waren, zijn ze nu een onmisbare accessoire in bijna elk huishouden, en daarom zeer geschikt om cadeau te doen. Vooral aan mensen die helemaal geen kandelaars in huis hebben! Kaarslicht zorgt voor een gezellige of romantische sfeer, en een paar kaarsen tegelijk verwarmen de ruimte al snel met 1 ºC.

Kandelaars zijn een aanrader om in huis te hebben, en dus cadeau te doen! En de mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals kaarsen komen kandelaars in vele vormen en maten, gecombineerd met eindeloos veel stijlen. Daarmee is het dus een geschikt cadeau voor man en vrouw, jong en oud.

Eindeloze mogelijkheden

Ben je op zoek naar iets waar iemand theelichtjes in kan doen? Ga dan voor een van onze gedecoreerde glazen. Deze doorzichtige glazen met een gouden randje zijn beschikbaar in verschillende formaten met verschillende motieven.

Een geschenk kopen voor iemand die een flamboyante smaak heeft? Doe hem of haar een gouden kandelaar met blaadjes cadeau. Dit is een echte blikvanger in iedere ruimte.

Wil je liever een compleet en uniek cadeau? Kies een fles met droogbloemen uit waar je een dinerkaars in kan plaatsen. Deze zijn handgemaakt, beschikbaar in verschillende kleuropties en door toevoeging van de bloemen is er geen één hetzelfde.

Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om buiten te genieten van de sfeer die kaarslicht biedt. Femlie heeft verschillende lantaarns en windlichten om elke buitenruimte mee aan te kleden.

Ben je benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk de categorie Kandelaars op de webshop of kom ze persoonlijk bekijken bij Femlie Cadeaushop.

 

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Moederdag

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...

Exclusief bij Femlie: Zusss

Exclusief bij Femlie: Zusss

Nieuw bij Femlie: accessoires van het merk Zusss! Vol trots mogen wij aankondigen dat wij exclusief in Zaltbommel dit leuke merk mogen gaan verkopen. In dit blog laten wij jou graag kennismaken met Zusss en hun assortiment.Zoals je mag verwachten van producten bij...

Kerstcadeaus bij Femlie

Kerstcadeaus bij Femlie

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor...