BLOG

Amberblokjes online bestellen

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Leuk om te cadeau te geven, te krijgen, of om gewoon zelf aan te schaffen: amberblokjes. Met deze blokjes kun je alle kanten op! Selecteer je favoriete geur of kies uit de verschillende kleuren zodat ze bij een interieur of gelegenheid passen.

De blokjes worden op ambachtelijke wijze handgemaakt volgens een eeuwenoud en traditioneel recept. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat de geur langdurig meegaat. Dit is een duurzaam en vegan product waar je veel plezier aan beleeft.

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk om de geur vrij te maken. Voor een optimale geurbeleving leg je de blokjes op een geurbrander, maar een schaaltje op de verwarming werkt net zo goed. In een kleine ruimte zal de subtiele geur je sowieso al snel tegemoet stralen!

Als je deze amberblokjes cadeau doet voor een verjaardag is het leuk om er ook een schaaltje bij te doen. Femlie heeft een uitgebreide keuze. Ga bijvoorbeeld voor een messing schaaltje, met de hand bewerkt en dus altijd uniek, een trinket schaaltje uit een Thais servies of een porseleinen schaaltje van Pip Studio. Of je nu zoekt naar strak of gedecoreerd, voor iedere smaak is er wel wat te vinden.

Bekijk het assortiment aan geurblokjes en schaaltjes online in de webshop, of bezoek Femlie Cadeaushop in Zaltbommel om zelf te komen kijken en ruiken.

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Kerstcadeaus bij Femlie

Kerstcadeaus bij Femlie

Het cadeauseizoen is in volle gang bij Femlie Cadeaushop! Het is dé plek om jouw kerstcadeaus voor onder de boom te scoren. Loop binnen bij de winkel, voor de gelegenheid met een prachtige rode strik om de deur, of kijk in de webshop onder de categorie “Kerst” voor...

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Als je iets koopt in de winkel wordt er altijd gevraagd of je het ingepakt wilt hebben en voor welke gelegenheid. Ook als je iets in de webshop koopt, krijg je de optie om de 'gratis inpakservice' aan te klikken. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dat...

Sinterklaas

Sinterklaas

De dagen worden weer korter, het weer wordt kouder, natter en de wind waait door de bomen. De kruidnoten liggen inmiddels ook in de winkel, en dat terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is! Toch zijn vele hulpsinten op dit moment al hard aan het nadenken. Hoe...