BLOG

Amberblokjes online bestellen

DEEL DIT BERICHT OP

DEEL DIT BERICHT OP

           

Leuk om te cadeau te geven, te krijgen, of om gewoon zelf aan te schaffen: amberblokjes. Met deze blokjes kun je alle kanten op! Selecteer je favoriete geur of kies uit de verschillende kleuren zodat ze bij een interieur of gelegenheid passen.

De blokjes worden op ambachtelijke wijze handgemaakt volgens een eeuwenoud en traditioneel recept. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat de geur langdurig meegaat. Dit is een duurzaam en vegan product waar je veel plezier aan beleeft.

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk om de geur vrij te maken. Voor een optimale geurbeleving leg je de blokjes op een geurbrander, maar een schaaltje op de verwarming werkt net zo goed. In een kleine ruimte zal de subtiele geur je sowieso al snel tegemoet stralen!

Als je deze amberblokjes cadeau doet voor een verjaardag is het leuk om er ook een schaaltje bij te doen. Femlie heeft een uitgebreide keuze. Ga bijvoorbeeld voor een messing schaaltje, met de hand bewerkt en dus altijd uniek, een trinket schaaltje uit een Thais servies of een porseleinen schaaltje van Pip Studio. Of je nu zoekt naar strak of gedecoreerd, voor iedere smaak is er wel wat te vinden.

Bekijk het assortiment aan geurblokjes en schaaltjes online in de webshop, of bezoek Femlie Cadeaushop in Zaltbommel om zelf te komen kijken en ruiken.

blog

Cadeau inspiratie

Duurzaam, eerlijk en origineel

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

Breng de Bling in je Kerst met ‘Sjaal met Verhaal’ bij Femlie

De feestdagen komen eraan, en het is tijd om je interieur op te pimpen en de ultieme kerstsfeer te creëren. Bij Femlie Cadeaushop in Zaltbommel hebben we iets heel speciaals voor je in petto. Maak kennis met de geweldige kerstdecoratie van "Sjaal met Verhaal," met als...

Moederdag

Moederdag heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland en Rome, waar ze de godinnen Rhea en Cybele vereerden als moeders van de goden. In de Middeleeuwen begon Moederdag in Engeland als Mothering Sunday, waarin kinderen naar huis zouden...