Kinderboeken! Leerzaam, ontspannend, fantasierijk en vooral leuk om te lezen!

Wilt u een bijzonder kinderboek kopen? Bij Femlie hebben we kinderboeken te koop met prachtige illustraties en verhalen waar mee je samen met je kind naar een andere plek toe reist en de meest geweldige avonturen beleefd.

Hetzelfde als de winkel
Vandaag besteld morgen in huis
Gratis retour via verzendshop
Gratis verzending vanaf €50,00
 Hetzelfde als de winkel
 Vandaag besteld morgen in huis
 Gratis retour via verzendshop
 Gratis verzenden vanaf €50,00

Waarom zijn kinderboeken zo belangrijk?

Lezen werkt ontspannend, zeker als een kind deze gewoonte al van kleins af aan heeft meegekregen. Het lezen en interpreteren van zinnen vergroot de woordenschat en bevordert de spelling, evenals het concentratievermogen. Zelf boekjes lezen heeft ook een positief effect op het sociaal inlevingsvermogen van een kind omdat het tijdens het lezen te maken krijgt met verschillende personages, gevoelens en karakters. En lezen is uiteraard ook gewoon heel erg leuk! Met een kinderboek kan een kind lekker wegdromen en helemaal tot rust komen. Bij Femlie Cadeaushop hebben we een groot assortiment aan kinderboeken en kun je zeker het geschikte kinderboek kopen waar je naar op zoek bent.

Lezen, echt een cadeau voor je kind

En dat begint al bij voorlezen! Kinderen ervaren het plezier van lezen als ze regelmatig voorgelezen worden. Door anderen te zien en te horen lezen zullen ze op latere leeftijd meer geïnteresseerd zijn in zelf lezen. Voorlezen is een goede afsluiter van de dag of een leuke activiteit voor samen. Het werkt rustgevend en verbetert tegelijkertijd het concentratievermogen van een kind. Vanzelfsprekend is het ook bevorderend voor de woordenschat, spelling en tekstbegrip. Door op jonge leeftijd al regelmatig tijd te investeren in voorlezen kan later veel winst voor je kind opleveren! Dus neem snel een kijkje in onze webshop om het perfecte kinderboek te vinden. 

 

Bekijk ons hele boeken assortiment